He, wat is dat nou? De Mediagraaf?

Jazeker, een nieuwe naam! Van Schaik Grafimedia heet voortaan De Mediagraaf.
Wij blijven uw vertrouwde partner voor print, productie en online.

Was er wat mis met de naam Van Schaik Grafimedia?

Nou niet direct, maar hij dekt al een hele tijd de lading niet meer. Van een traditionele drukker zijn wij veranderd naar dé grafisch output specialist in print, productie en online. En daarom een nieuwe naam: De Mediagraaf.

Wij als Van Schaik Grafimedia waren al dé grafische output specialist in print, productie en online en daar is niets aan veranderd. Alleen de naam dus; vanaf nu De Mediagraaf. De Mediagraaf maakt hoogwaardige grafische output optimaal beschikbaar voor jou als opdrachtgever. De Mediagraaf onderscheidt zich door met haar eigen productiefaciliteiten de hele grafische keten te beheren.

Wij blijven dus vooral doen waar wij goed in zijn, da's voor jullie wel zo makkelijk en vertrouwd. Voor nieuwe opdrachtgevers maakt het wel duidelijker wat wij doen. Namelijk de complete grafische keten beschikbaar maken.

Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Ik kan je helpen met je grafische output in print, productie en online.
Raadpleeg De Mediagraaf!

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur is er iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Volg je mij al?

Psssst. Heb je al gezien dat ik ook op Instagram actief ben? Volg mij op Instagram en blijf op de hoogte van de werkzaamheden van mijn team.