He, wat is dat nou? De Mediagraaf?

Jazeker, Van Schaik Grafimedia in Oudewater heet voortaan De Mediagraaf.
Wij blijven jouw vertrouwde partner voor print, productie en online.

Was er iets mis met de naam Van Schaik Grafimedia?

Nou niet direct, maar hij dekt al een hele tijd de lading niet meer. Van een traditionele drukker zijn wij sinds 1987 veranderd in dé grafische output-specialist in print, productie en online. En daarom hebben we nu een nieuwe naam: De Mediagraaf.

Wij als Van Schaik Grafimedia waren al dé grafische output specialist in print, productie en online en daar is niets aan veranderd. Alleen de naam dus; vanaf nu De Mediagraaf. Wij blijven gewoon doen waar wij goed in zijn, da's voor jou wel zo makkelijk en vertrouwd. Maar de nieuwe naam maakt duidelijker wat wij voor je kunnen betekenen. De Mediagraaf maakt grafische output van hoge kwaliteit. Met onze eigen productiefaciliteiten in Oudewater kunnen wij alles voor je regelen. Dus van ontwerp tot website, officieel certificaat of jaarverslag op jouw bureau.

Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.