Automotive

De Mediagraaf

OOK DE MEDIAGRAAF RIJDT GRAAG IN EEN MOOIE AUTO

Voor Automotive heb ik als De Mediagraaf met enthousiasme de complete visuele identiteit verzorgd. Mijn diensten omvatten onder andere de belettering van het pand, zowel binnen als buiten, waardoor het bedrijf een opvallende en herkenbare uitstraling heeft gekregen.

Mijn expertise omvat ook drukwerk, wat heeft geresulteerd in stijlvolle visitekaartjes en informatieve folders. Deze drukmaterialen zijn ontworpen om een blijvende indruk achter te laten en potentiële klanten te voorzien van alle nodige informatie.

Visitekaartjes
Folder brochure drukwerk automotive

De Mediagraven waren:

Irma
Patrick
Carolien

Specialisatie:

Concept
Grafisch Ontwerp
Drukwerk
Website

Enkele werkzaamheden voor Automotive Oudewater:

Daarnaast heb ik een professionele en overzichtelijke website ontworpen, waar potentiële klanten gemakkelijk toegang hebben tot een uitgebreid overzicht van alle auto’s die te koop staan. Deze website biedt een naadloze online ervaring en ondersteunt Automotive in het aantrekken van geïnteresseerde kopers.

Website responsive computer en Ipad 1

Als De Mediagraaf zet ik mij in om de visuele en marketingbehoeften van Automotive volledig te vervullen, en ik kijk ernaar uit om hen te ondersteunen bij het bevorderen van hun activiteiten in de automotive branche.

Logo Automotive Center Oudewater FC