Promen – Pensioengids

Mediagraaf Portfolio PromenPesioengidsWSW Socialmedia FINAL 5

Mijn opdracht:

Het vormgeven en drukken van de pensioengids van Promen door De Mediagraaf is een belangrijke stap in het creëren van een informatief en professioneel communicatiemiddel. Deze gids biedt waardevolle informatie aan werknemers over hun pensioenregeling en helpt hen om weloverwogen beslissingen te nemen voor hun financiële toekomst.

De Mediagraaf heeft expertise in het vormgeven van dergelijke documenten, waardoor de pensioengids niet alleen informatief is, maar ook visueel aantrekkelijk en gemakkelijk te begrijpen voor de lezers. Het gebruik van hoogwaardige afdruktechnologieën zorgt ervoor dat de gids er professioneel en verzorgd uitziet.

Deze samenwerking tussen Promen en De Mediagraaf zorgt ervoor dat de pensioengids een effectief communicatiemiddel is, dat de betrokkenheid van werknemers vergroot en hen in staat stelt de juiste beslissingen te nemen met betrekking tot hun pensioenplanning. Het benadrukt het belang van heldere communicatie en professionele vormgeving in het verstrekken van essentiële informatie aan medewerkers.

Papier De Mediagraaf

Overige foto's:

Deel dit project op social media!