website

WEBSITE

Mediagraaf Emailings

E-MAIL MARKETING

Social media

SOCIAL MEDIA

analytics leadinfo

LEADINFO

NIEUWE WEBSITE NODIG?

Een website is jouw online visitekaartje. Potentiële opdrachtgevers of klanten zien meteen wie je bent, wat je doet en waarom ze bij jou moeten zijn. Een ideaal marketingmiddel dus! Tenminste… Als je website nog aan alle wensen en behoeften voldoet.

Ben jij al vindbaar online?

Ik bouw graag een nieuwe website die opvalt. Mijn team van web experts is gepassioneerd over het creëren van impactvolle online ervaringen. Er is in één oogopslag duidelijk waar jij voor staat. Of je nu een volledige online bedrijfsstrategie wilt hebben of slechts een persoonlijke webpagina nodig hebt, een professionele website is essentieel. Het bouwen van websites is een kunst op zich, en dat is dan weer waar ik in beeld kom.

Een geheel nieuwe website of je bestaande site een upgrade geven? De Mediagraaf staat voor je klaar. We komen samen tot een ​​website die volledig voldoet aan jouw visie.

website trivalent responsive
website PhotoSweetCard online winkel

Waarom WordPress?

Je wilt niet alleen een website die er mooi uitziet en die vertrouwen wekt, maar vooral een website die resultaat oplevert. Laat mij het regelen! Samen bepalen we het doel van je website. Mijn team maakt vervolgens een sterk ontwerp met een duidelijke structuur. We bouwen je website op het gebruiksvriendelijke WordPress-contentmanagementsysteem, dat wereldwijd veel wordt gebruikt. Met WordPress kun je zelfs als beginner gemakkelijk je website beheren, dankzij het gebruik van onzichtbare en de beschikbaarheid van talloze handige plug-ins.

Goed vindbaar blijven

Om online goed vindbaar te blijven is het slim om je website regelmatig uit te breiden met nieuwe teksten en foto’s. Daar worden je bezoekers én Google blij van. Nieuwe content toevoegen kun je eenvoudig zelf via het WordPress-cms achter je website. Of koppel je Facebook of Instagram pagina waardoor je laatste social media berichten automatisch ook op je website worden weergegeven.

Heb je daar allemaal geen zin in? Ook dat werk kan ik natuurlijk van je overnemen. Maak ik er meteen wat extra mooie beelden voor je bij.

Mijn aanpak

  • Webdesign: Ik ontwikkel een uniek ontwerp dat zowel een verpletterende uitstraling heeft, als in gebruik alle mogelijkheden biedt. Jij hebt de mogelijkheid om feedback te geven, wat we verwerken in het ontwerp.
  • Webontwikkeling: In deze fase wordt je website gebouwd met behulp van WordPress, aangepast aan jouw behoeften. Wij zorgen voor SEO-optimalisatie, snelheid en integratie met Google Analytics.
  • Implementatie en Livegang: Na goedkeuring gaat je website live en kan iedereen de website bewonderen. Natuurlijk krijg je een WordPress-training om zelf beheer mogelijk te maken. Wij bieden ook servicepakketten voor doorlopend onderhoud en ondersteuning.

Website laten maken?