website

WEBSITE

Mediagraaf Emailings

E-MAIL MARKETING

Social media

SOCIAL MEDIA

analytics leadinfo

LEADINFO

E-MAILING

Check jij iedere dag je e-mail? De kans dat je ‘ja’ antwoord is groot, want bijna iedereen checkt elke dag zijn ontvangen e-mails. Dus waarom zou je daar niet van profiteren? Zorg dat er een mailing van jouw bedrijf in die mailbox staat! Ik ontwikkel en verspreid ‘m voor je. Win-win.

emailing e mailing vitap
mail email bushbaum
SBZO e mailing

Waarom mailings versturen?

E-mail is een makkelijke en effectieve manier om contact te onderhouden met jouw klanten en leads. Mailings zijn minder vluchtig en een stuk persoonlijker dan social media. De lezer voelt zich gezien en onthouden en dat levert je uiteindelijk omzet op. Het proberen waard, toch?

emailing nieuwsbrief
email versturen naar klanten

E-MAILING

maken en versturen

Laat het opmaken en versturen van je e-mailing maar aan mij over. Ik creëer graag een professionele e-mailing of digitale nieuwsbrief die jouw lezers overtuigt en aanzet tot actie. Of je nu wilt dat ze contact met je opnemen, iets kopen, downloaden of zich aanmelden voor een evenement. Natuurlijk in een lay-out die perfect past bij jouw visuele identiteit. En niet onbelangrijk. Ik zorg ervoor dat je mail ook goed leesbaar is op smartphones en tablets.

direct mail versturen naar klanten

DIRECT MAILINGS

versturen via de post

Voor extra effect is het soms slim om online en offline (papier) te combineren. Stel iemand ontvangt een flyer per post en krijgt even later nog een e-mailing over hetzelfde onderwerp. Of andersom. Dan ben je twee keer top of mind, het roept herkenbaarheid op. Zo breng je jouw boodschap pas echt onder de aandacht! Is e-mailmarketing niets voor jou? Ook als je alleen een opvallende papieren mailing wilt versturen, kun je mij aan het werk zetten.

Je doelgroep bereiken via e-mail?