grafisch ontwerp

GRAFISCHE ONTWERP

concept ontwikkeling

CONCEPT

CREATIE VAN JOUW ONTWERPEN

Creatie is de basis van mijn vak. Weet je waarom? Omdat opvallen en jouw (marketing)doelstellingen halen alleen lukt met sterke bijpassende communicatiemiddelen. En daar kom ik om de hoek. Ik kan jouw ontwerpen produceren van A tot Z.  Ik neem -samen met mijn team- precies dát werk uit handen waardoor jij verder kunt.

Kalender WLT
Brochure drukwerk incrediblefilm

Grafische vormgevers

Heb je een brochure, poster, visitekaartje of anders nodig? Ik bepaal -natuurlijk in overleg met jou- welk materiaal het beste bij jouw doel past. Als jij vervolgens tekst en beeld aanlevert, creëer ik een gelikt grafisch ontwerp of een mooie dtp-creatie. Helemaal naar jouw wensen en niet te vergeten in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl, dan ontwerp ik die toch gewoon voor je?

kraan vlees case study de mediagraaf

DTP

Heb je al eerder een huisstijl laten ontwikkelen, maar heb je nu nieuwe communicatie-uitingen nodig? Geen probleem, deze maken wij met zorg voor je op. Precies in de stijl die past bij je organisatie. Herkenbaar en professioneel.

Waar je mijn dtp-studio allemaal om kunt vragen? Nou, veel meer dan voor folders, brochures, boeken of een jaarverslag. Wat dacht je van een reclamebord, advertentieruimte op een infozuil, nieuw voetbaltenue of belettering op de bedrijfsauto?

Pantonimap

Drukklaar maken

Blij met het voorgestelde ontwerp? Blij met het voorgestelde ontwerp? Dan pakken we door. Mijn team maakt de ontwerpen gereed voor reproductie op de pers, printers en voor online gebruik. En jawel -val ik al in de herhaling?- zelfs je website kun je door mij laten ontwerpen. Ik ben jouw ontwerpbureaudrukker en webdesignbureau in één. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Raadpleeg De Mediagraaf

Lees meer over: