grafisch ontwerp

GRAFISCH ONTWERP

concept ontwikkeling

CONCEPT

GRAFISCH ONTWERP

Je wilt jouw boodschap overbrengen, impact maken en professioneel overkomen? Klinkt goed. Wat jij wilt vertellen en bereiken, verwerk ik graag in grafische ontwerpen die echt passen bij wie jij bent en wat je doet. Van visitekaartje tot brochure en van verpakking tot t-shirt. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ik ontwerp jouw herkenbare, knallende én effectieve stijl.

Ontwerp De Mediagraaf vouwmodel
ontwerpbureau oudewater
Woningraat ontwerp De Mediagraaf
grafisch ontwerp bureau
printwerk en drukwerk

Huisstijl nodig?

Een huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. Denk aan een logo, met passende lettertypen, kleuren, vormen, beelden en verhoudingen. Wat wil jij uitstralen als merk? Hoe val jij op bij jouw doelgroep? Ik durf het zonder twijfel aan om jouw onderscheidende huisstijl te ontwerpen. Ik adviseer je over geschikte papiersoorten, formaten en kleurcontrasten. The whole package.

drukwerk laten ontwerpen

DRUKWERK

laten ontwerpen

Het is belangrijk om jouw huisstijl te verwerken in al je communicatie-uitingen. Advertenties, brochures, flyers, posters, visitekaartjes, boeken. Maar ik kan meer dan doorsnee papieren drukwerk voor je ontwerpen! Wat denk je van verpakkingen, reclameborden, stickers, t-shirts, bierviltjes, autobelettering of tassen? En geloof het of niet, er is nog meer mogelijk…

website laten ontwerpen

WEBSITE

laten ontwikkelen

Ook een website in (dezelfde) stijl? Je kunt mijn creatieve vormgevers jouw website laten ontwerpen! Natuurlijk eentje die goed vindbaar is voor je potentiële klanten en door zoekmachines. Samen bespreken we het doel, hoe ziet de website eruit, welke informatie komt erop te staan. Het doel? Jouw website moet jou resultaat opleveren. Laten we een sparren over de mogelijkheden!

Drukklaar maken

Blij met het voorgestelde ontwerp? Dan kun je ook de rest van de productie aan mij overlaten. Mijn team maakt de ontwerpen namelijk meteen gereed voor reproductie op de pers, printers en voor online gebruik. Jawel, zelfs je website kun je door mij laten ontwerpen. Ik ben jouw ontwerpbureaudrukker en webdesignbureau in één. Wel zo makkelijk!