website

WEBSITE

Mediagraaf Emailings

E-MAIL MARKETING

Social media

SOCIAL MEDIA

analytics leadinfo

LEAD INFO

LeadBot mediagraaf online leads

LEADBOT

Mis geen klanten meer – Ontdek Leadinfo!

Partner met Leadinfo

Dagelijks bezoeken mensen jouw website zonder over te gaan tot actie. Een gemiste kans, net als een lege winkelwagen in een webshop. Maar geen zorgen, De Mediagraaf heeft de oplossing: Leadinfo. Ontdek hoe Leadinfo jouw conversies verbetert!

De Mediagraaf is een waardevolle samenwerking aangegaan met Leadinfo! Deze partnership opent de deuren naar een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden op het gebied van B2B-leadgeneratie en leadinformatie.

Over Leadinfo

Leadinfo, een toonaangevend bedrijf in innovatieve B2B-leadgeneratie en leadinformatie, biedt een geavanceerd platform waarmee bedrijven waardevolle inzichten kunnen verkrijgen over hun websitebezoekers. Door gebruik te maken van geavanceerde trackingtechnologieën en dataverzameling, identificeert Leadinfo anonieme websitebezoekers en verstrekt het waardevolle informatie over de bedrijven die interesse tonen.

Leadinfo Portal NL De mediagraaf

Wat dit voor De Mediagraaf betekent

Dankzij deze krachtige samenwerking kunnen we onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen en onze B2B-klanten nog beter van dienst zijn. Met de tools en inzichten van Leadinfo kunnen we effectiever in contact komen met potentiële klanten en gerichtere marketing- en verkoopinspanningen leveren.

De mediagraaf marketing identify b2b visitors NL 2

Voordelen van Leadinfo voor De Mediagraaf en onze klanten

Een dieper inzicht in websitebezoekers:

Door gebruik te maken van Leadinfo kunnen we als De Mediagraaf precies zien welke bedrijven onze website bezoeken. Dit waardevolle inzicht stelt ons in staat om potentiële klanten beter te begrijpen en onze diensten nog beter af te stemmen op hun behoeften.

Verbeterde leadkwalificatie:

Leadinfo stelt ons in staat om leads beter te kwalificeren en te prioriteren. Leadkwalificatie automatiseert (door middel van triggers) op kernmerken. Leadoverzicht kan op een regelmatige basis gemaild worden naar collega’s en/of teams, zij hoeven hiervoor geen Leadinfo account te hebben. Door te zien welke pagina’s potentiële klanten hebben bezocht en welke interessegebieden ze hebben, kunnen we onze follow-upacties optimaliseren en ons concentreren op de meest veelbelovende leads.

Verhoogde verkoopconversie:

Met Leadinfo kunnen we proactief contact opnemen met potentiële klanten die interesse hebben getoond in onze diensten. Door direct op te volgen met relevante aanbiedingen en informatie, vergroten we de kans dat bezoekers daadwerkelijk klant worden. Dit zal resulteren in een verhoogde verkoopconversie en een beter rendement op onze marketing- en verkoopinspanningen.

Concurrentievoordeel:

Het gebruik van Leadinfo geeft De Mediagraaf een concurrentievoordeel. Door websitebezoekers te identificeren en potentiële klanten vroegtijdig te betrekken, kunnen we ons onderscheiden van onze concurrenten. Het stelt ons ook in staat om proactief in te spelen op markttrends en veranderingen, waardoor we een voorsprong hebben op bedrijven die deze waardevolle informatie niet hebben.

Optimalisatie van onze marketingstrategie:

Dankzij Leadinfo kunnen we inzicht krijgen in de effectiviteit van onze marketingkanalen en -campagnes. De mogelijkheid van exporteren naar LinkedIn campaign format, maakt het opzetten van een (re)targetting campagne dus gemakkelijk. Er is dus een koppeling naar zowel LinkedIn campaign manager als sales navigator. Hierdoor kunnen we onze marketingstrategieën beter afstemmen op de behoeften van onze doelgroep en ons marketingbudget efficiënter inzetten.

Leadinfo marketingstrategie

De koppeling met ons CRM-systeem

Als De Mediagraaf begrijpen we hoe belangrijk efficiënte leadgeneratie en klantrelatiebeheer zijn. De integratie van Leadinfo met ons CRM-systeem stelt ons in staat om waardevolle tijd te besparen. Gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, waardoor handmatige invoer overbodig wordt en onze processen worden geoptimaliseerd. Naast koppelingen met een CRM zijn er ook veel praktische integraties zoals Google Ads, Analytics & data studio. Maar ook met communicatiemiddelen zoals Microsoft Teams & Slack. Dit kan veel waarde bieden voor de data die we in Leadinfo beschikbaar stellen, met name op de focus van opvolging/kwaliteit van leads. Hierdoor kunnen we ons volledig richten op het opbouwen van sterke klantrelaties en het behalen van succesvolle resultaten.

Lead Gen Form

Verzamel contactgegevens van jouw websitebezoekers met het Lead Gen Form. Potentiële klanten kan je persoonlijk begroeten met dit formulier. Hierdoor wordt de stap om een gegevens achter te laten nog kleiner!