Print

Beveiligd drukwerk

Een kopie is zo gemaakt. Maar sommige papieren mag niemand namaken. Ook daar kan ik je mee helpen. Laat jouw drukwerk beveiligen met echtheidskenmerken en een speciale kopieerbeveiliging.

Beveiligd drukwerk zodat kopiëren niet mogelijk is
Diploma beveiligen certificaten

Beveilig je waardepapieren tegen namaak

Diploma’s, certificaten, entreetickets, parkeervergunningen enzovoorts kun je laten beveiligen tegen misbruik. Ik voorzie deze waardepapieren van tot wel 6 echtheidskenmerken. Denk aan een watermerk, perforaties, een coating die alleen oplicht in uv-licht, holografische folie, goudfolie en superscript. Maar er is meer mogelijk!

1
Watermerk
2
Perforaties
3
Uv-licht coating
4
Holografische folie
5
Goud & zilverfolie
6
Superscript

Kopieerbeveiliging

Ook heb ik als enige Nederlander patent op een speciale kopieerbeveiliging. Hiermee wordt het risico op vervalsing nóg kleiner. Met het blote oog zie je niets van de bewerking, totdat je een kopie uit het kopieerapparaat haalt. En daar ben ik als enige Nederlandse bedrijf best trots op! Kom gerust eens langs voor een demonstratie en advies over jouw te beveiligen drukwerk.

Kopieerbeveiliging om kopiëren te voorkomen

Je waardepapieren beveiligen tegen misbruik?

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.