Print

Speciaal drukwerk

In mijn ogen is al het drukwerk speciaal. Maar soms wil je net dat beetje extra en nog meer opvallen. Ik snap dat en bied jou een ruime keuze aan special effects. Zilverfolie, pregen, rillen, stansen, glanzende uv-lak; mijn team maakt jouw drukwerk graag bijzonder.

doos laten ontwerpen of drukken
stansvorm voor unieke bierverpakking
spot uv en preeg voor uniek drukwerk

Drukwerk stansen

Je drukwerk een afwijkende vorm geven? Dat kan met de techniek papier stansen, oftewel vormen uitsnijden met een stansmes. Verpakkingen, labels, mappen: alles is te stansen in de vorm die jij wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Raadpleeg De Mediagraaf! Ik denk graag met je mee.

foldiedruk met zilver of echt goud

Foliedruk

Ik heb ook een eigen foliedrukmachine. Met een messing stempel en 130 graden warmte drukken mijn mensen bijvoorbeeld een goudfolie of zilverfolie op papier of karton. Dit geeft een luxe accent aan je drukwerk. En je waardepapieren kunnen wij beveiligen met onder meer speciale holografische folie.

preeg drukwerk voor kiremko

Preegdruk

Voor een knallend effect kunnen we met een stempel ook reliëf aanbrengen in papier of karton. Deze techniek heet pregen of blinddruk. Dit reliëf kan ook onder een kleurtje of folie worden aangebracht. Het geeft een decoratieve extra dimensie aan je drukwerk.

oudewater ontwerper van huisstijl en website

Uiteraard ook voor huisstijl-drukwerk

Hoeft het voor jou allemaal niet zo speciaal? Als dé grafische output-specialist druk ik natuurlijk ook graag jouw standaard huisstijl-drukwerk. In de hoogst mogelijke kwaliteit, binnen het afgesproken budget en altijd op tijd. Ik adviseer je graag.

Jouw drukwerk extra bijzonder maken?

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.