Project

Rutges

Rutges Vernieuwt werkt op een innovatieve manier aan de toekomstbestendigheid van bestaande woningen en gebouwen. Als specialist in de bestaande bouw ontwerpen zij niet alleen plannen voor onderhoud, verduurzaming en renovatie, maar begeleiden ze ook de bewoners vóór, tijdens en na de werkzaamheden. En dat is zeker uniek te noemen.

De vraag

Een nieuwe website ontwikkelen die een duidelijk beeld geeft van de kennis en expertise die Rutges in huis heeft m.b.t. plan- en projectontwikkeling. De website moet, naast informatief, vooral ook visueel aantrekkelijk zijn.

Het team
Mijn antwoord

Allereerst hebben wij samen met Rutges een ‘cardsorting’ sessie gedaan. Hiermee hebben wij de complexiteit en diversiteit van alle diensten en vernieuwingen van Rutges in kaart kunnen brengen. Op basis hiervan is een requirementsanalyse uitgewerkt waarna een wireframe werd ontwikkeld. Dit wireframe diende als blauwdruk voor het ontwerp en de verdere ontwikkeling van de website. Op basis daarvan is er een visuele identiteit ontworpen en is er nauw samengewerkt met de fotograaf om zo het ontwerp visueel te laten sprankelen. Dat is omgezet naar een stukje hoogstaand programmeerwerk. Kortom: een website die staat als een huis!

Specialismen
  • Concept
  • Website
  • Development
  • Beeldredactie
  • Grafisch Ontwerp
  • Drukwerk
responsive website ontwerp
Bekijk de website Rutges.nl
interaction design en development website

Bij de ontwikkeling van de website kwamen alle toepassingen samen: fotografie, illustraties, tone-of-voice van de teksten, vormgeving en programmeren.

Resultaatgericht samenwerken

Ons werk voor Rutges is altijd gevarieerd. Offline produceert De Mediagraaf ook veel voor Rutges, denk aan huisstijldrukwerk, mailingen, nieuwsbrieven, zomeracties, maar ook autobelettering en spandoeken voor op de steigers. Door de goede interactie met de opdrachtgever bereikt De Mediagraaf altijd een mooi resultaat!

drukwerk en printwerp voor Rutges
logo rutges 125 jaar

125 jaar hart voor de zaak

Voor het jubileumjaar van Rutges hebben wij diverse grafische uitingen mogen ontwerpen en ontwikkelen, zoals een jubileumlogo en -embleem, een (extra) website waarop de tijdlijn van het bedrijf in beeld wordt gebracht, t-shirt bedrukking, kofferlabels en autobelettering. Het gehele jaar door worden er diverse events georganiseerd, zodat niet alleen de opdrachtgevers extra aandacht krijgen, maar zeker ook de werknemers. Iedereen met hart voor de zaak!

bedrukking van kleding voor 125jarig bestaan
website om zoveeljarig bestaan te vieren
bus laten bestickeren en ontwerpen

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Bekijk ook eens...

Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.