Project

Oudewater Vitaal

Voorkomen is beter dan genezen. Met die insteek willen de gemeente en Oudewater Vitaal alle inwoners van Oudewater het plezier laten ontdekken van sporten en bewegen. Want een gezonde lifestyle verbetert je humeur, geeft je energie en stimuleert je om fit te blijven. Daar ben ik het helemaal mee eens! Ik kwam in actie en bouwde een mooie website.

De vraag

Hoe meer Oudewaternaren sporten, hoe gezonder en gezelliger ons stadje wordt. Maar hoe krijgen we Oudewater in beweging? De verbinders en beweegadviseurs van Oudewater Vitaal schakelden mij in voor een sterke digitale uitstraling.

Het team
Mijn antwoord

Mijn team gaf Oudewater Vitaal een frisse website waarmee ze alle Oudewaternaren in beweging brengen. Je vindt er alle lokale aanbieders van binnen- en buitensport. En via de activiteitenkalender en het blog kan de organisatie alle inwoners op de hoogte houden van wat er speelt.

Specialismen
  • Website
  • Development
  • Interaction Design
  • Grafisch Ontwerp
  • Drukwerk

Website zonder actiefoto’s

Een website staat of valt met goede fotografie. Alleen die foto’s waren een dingetje bij Oudewater Vitaal. Een logo was er al, maar door de grauwe decemberdagen en corona konden we geen mooie foto’s maken van sportactiviteiten. Mijn team moest dus iets anders leuks bedenken om de site toch mooi en persoonlijk te maken. Ze bedachten een frisse kleurrijke huisstijl vol vrolijkheid, met polkadots, cirkels en halve bogen. Daar word je toch blij van?

Een seintje om te sporten

Je kent het wel: je hebt zogenaamd geen tijd om te sporten, maar ondertussen zit je urenlang op je telefoon en blijven de notificaties maar binnenstromen. Op de homepage van Oudewater Vitaal verwijzen we subtiel naar die notificaties. Je ziet hier tips en meldingen van aankomende sportactiviteiten!


De sportieve koppen

Om Oudewater Vitaal persoonlijker te maken, liet ik een portretfotograaf alle sportieve koppen op de gevoelige plaat vastleggen. Deze foto’s staan prominent op de homepage en op de over ons-pagina. Nu ziet iedereen welke Oudewaternaren onze stad in beweging zetten. Dit zorgt voor extra sympathie en geeft je gewoon zin om mee te doen!

Bekijk OudewaterVitaal.nl

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Bekijk ook eens...

Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.