De Mediagraaf maakt jouw
boodschap!

De Mediagraaf brengt jouw boodschap over.
Dat doen we in print, productie en online.

Grafische output specialist

Je bent bekend met de boodschap die je wilt overbrengen bij je doelgroep, maar de vertaling naar grafische output mist nog? De Mediagraaf helpt je! Ik maak al jouw communicatie-uitingen. Of het nu een jaarverslag, brochure, campagne, website of infographic is. Ik ben dé grafische output specialist.

De Mediagraaf neemt precies dát werk uit handen waardoor jij meteen verder kunt. Tekst en beeld als input van jouw kant is voldoende om een gelikt grafisch ontwerp, een mooie brochure of een effectieve website op te leveren.

Resultaatgericht samenwerken

Ik schakel binnen mijn team van grafisch ontwerpers, interaction designers, developers en drukkers. Daardoor kan ik resultaat gericht samenwerken met jouw projectteam. Het ontwerpen en ontwikkelen van een brochure of website, een social media campagne of direct mailing; de Mediagraaf levert jouw grafische output.

Heb je de fysieke output nodig in de vorm van een magazine of een direct mail? Ik beschik over de nieuwste productiemethoden in de beste prijs/kwaliteit. Ik loop daardoor voorop in snelheid en logistieke maatwerk oplossingen. Als jij zorgt voor de input, dan zorg ik dat de output altijd goed komt.

Wil jij je boodschap laten maken?

Ik help je graag met #print, #productie en #online uitingen

Printwerk en drukwerk
Print

Printwerk en drukwerk

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures, direct mailings? Al dit soort printwerk en drukwerk kan ik voor je verzorgen. Een voorbeeld? Stel, je hebt een jaarverslag van 30 pagina’s tekst en 5 foto’s. Ik ontwerp het binnenwerk, maak een omslag en zorg dat er 10 ingebonden exemplaren op tafel liggen tijdens de jaarvergadering. Je hoeft nooit meer naar de copyshop voor je drukwerk, want jij hebt je eigen grafische output-specialist!

Alles over print
Grafische vormgeving
Productie

Grafische vormgeving

Wat jij wilt vertellen en bereiken, verwerken mijn vormgevers graag in grafische ontwerpen die echt passen bij wie jij bent en wat je doet. Van visitekaartje tot brochure en verpakking tot autobelettering en T-shirt. Je kunt het zo gek niet bedenken. Mijn vormgevers maken de ontwerpen ook meteen gereed voor reproductie op de pers, printers en voor online gebruik. Handig toch?

Alles over productie
Online Webdesign
Online

Webdesign

Je kunt tegenwoordig niet meer zonder een website. Een aantrekkelijk online visitekaartje dat jou meer klanten oplevert. Lukt dat al met jouw website? Als grafische output-specialist draai ik mijn hand niet om voor een doeltreffend webdesign. Mijn websitebouwers ontwerpen en bouwen graag jouw nieuwe website. Natuurlijk in de stijl die past bij jouw doelgroep, identiteit en de rest van je huisstijl.

Alles over online

Jouw boodschap laten maken?

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.