Aangenaam, ik geef antwoord op al je grafische vragen. Ik ben
dé grafische output-specialist in print, productie en online.

Dit is wie ik ben

Grafische output

Ik lever je gewenste communicatie-uitingen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Ik zorg ervoor dat mijn processen aansluiten op die van jou. Daarvoor blijf ik altijd investeren in mijn team én in jou. Wij werken groen, gebruiken de nieuwste methodes en mijn team blijft continu leren en meebewegen met het veranderende medialandschap. Dit noem ik resultaatgericht samenwerken.

Waar kan ik je mee helpen?

#print, #productie of #online

Print

Printwerk en drukwerk

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures, direct mailings? Al dit soort printwerk en drukwerk kan ik voor je verzorgen. Een voorbeeld? Stel, je hebt een jaarverslag van 30 pagina’s tekst en 5 foto’s. Ik ontwerp het binnenwerk, maak een omslag en zorg dat er 10 ingebonden exemplaren op tafel liggen tijdens de jaarvergadering. Je hoeft nooit meer naar de copyshop voor je drukwerk, want jij hebt je eigen grafische output-specialist!

Alles over print
Productie

Grafische vormgeving

Wat jij wilt vertellen en bereiken, verwerken mijn vormgevers graag in grafische ontwerpen die echt passen bij wie jij bent en wat je doet. Van visitekaartje tot brochure en verpakking tot autobelettering en T-shirt. Je kunt het zo gek niet bedenken. Mijn vormgevers maken de ontwerpen ook meteen gereed voor reproductie op de pers, printers en voor online gebruik. Handig toch?

Alles over productie
Online

Webdesign

Je kunt tegenwoordig niet meer zonder een website. Een aantrekkelijk online visitekaartje dat jou meer klanten oplevert. Lukt dat al met jouw website? Als grafische output-specialist draai ik mijn hand niet om voor een doeltreffend webdesign. Mijn websitebouwers ontwerpen en bouwen graag jouw nieuwe website. Natuurlijk in de stijl die past bij jouw doelgroep, identiteit en de rest van je huisstijl.

Alles over online

Dit is wie ik ben:

Grafische output nodig?

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.