Productie

DTP

Heb je al eerder een huisstijl laten ontwikkelen en heb je nu nieuwe communicatie-uitingen nodig? Mijn team dtp’ers kan ze voor je opmaken. In de stijl die past bij je organisatie. Wel zo herkenbaar en professioneel.

DTP Desktop Publishing magazine Oudewater

Opmaak van jouw uitingen

Waar je mijn dtp-studio allemaal om kunt vragen? Nou, veel meer dan bestanden voor folders, brochures, boeken of een jaarverslag. Wat dacht je van een reclamebord, advertentieruimte op een infozuil, nieuw voetbaltenue of belettering op je bedrijfsauto? De Mediagraaf maakt het voor je.

Huisstijlhandoek maken vormgeving oudewater

Huisstijlhandboek

Waarschijnlijk heeft jouw organisatie al een huisstijlhandboek. Hierin staan alle afspraken over het toepassen van jullie logo, huisstijlkleuren en lettertypen. Met zo’n handboek kan mijn dtp-studio al jouw uitingen opmaken! Dtp staat trouwens voor desktoppublishing: het opmaken en bewerken van grafische bestanden voorafgaand aan publicatie.

Boek laten ontwerpen

Drukklaar maken

Laat ook het publiceren van de bestanden maar aan mij over. Mijn creatieve en technische dtp’ers weten precies hoe ze jouw ontwerpen gereed maken voor reproductie op de pers, printers en online. Reken op de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het afgesproken budget. En binnen jouw deadline, zodat je de communicatiemiddelen lekker snel kunt inzetten.

Zet mijn dtp'ers voor je aan het werk

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.