pinca

PINCA, service en gemak

Geschreven in maart '14 door Frank

Met inzet van de Pinca applicatie bent u in staat om uw documenten eenvoudig te beheren, bewerken en te bestellen. Door gebruik te maken van de Pinca applicatie heeft u 24 uur per dag / 7 dagen per week het overzicht over al uw uitingen en documenten. Beheer uw huisstijl, bestel snel en efficiënt, voer aanpassingen zelf door en bespaar veel tijd en geld.

U heeft de controle

U heeft veel verschillende huisstijluitingen in documenten van visitekaartjes tot aan brochures. Hoe houdt u hierin overzicht en zorgt u ervoor dat uw huisstijl gewaarborgd blijft? En wat doet u als u een kleine aanpassing op uw drukwerk wilt of als meerdere bestellers de documenten op maat willen bestellen? Met de Pinca applicatie heeft u de controle.

Kostenbesparing

Of het nu gaat om visitekaartjes, brochure of mailing, met de Pinca applicatie beheert u zelf al uw documenten. Voor aanpassingen in uw documenten heeft u geen hulp van een specialist (DTP-er) meer nodig. Een aanzienlijke besparing die behoorlijk kan oplopen. Het hele proces is volledig geautomatiseerd. Via de Pinca applicatie maakt u via internet in uw eigen omgeving drukklare PDF documenten en geeft u uw ordergegevens in. Uw drukproef ziet u vooraf aan de bestelling direct op uw scherm.

Gebruiksvriendelijk

De medewerkers kunnen vanaf verschillende werkplekken zelf eenvoudig alle documenten aanpassen en indien gewenst bestellen. Technische kennis is voor de applicatie niet nodig, alleen een internetaansluiting is voldoende. U logt in en ziet in uw eigen overzicht voorbeelden van uw documenten en uitingen. Hierdoor komt een einde aan de vaak tijdrovende telefoontjes, eindeloze correcties en het sturen van drukproeven. Het bestelde item wordt geleverd op de ingevoerde datum, in de vorm die u wenst op de locatie die u wenst. Ook heeft u onmiddellijk inzicht in uw producten op voorraad. U bespaart veel tijd en geld.

Aangepast op uw situatie

Binnen de Pinca applicatie zijn verschillende mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen. Een beeldbank, geautomatiseerde opmaak, koppelingen met externe databronnen. Er is veel mogelijk. Wij adviseren u graag!mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen. Een beeldbank, geautomatiseerde opmaak, koppelingen met externe databronnen. Er is veel mogelijk. Wij adviseren u graag!