Stimuleer energiebesparing in uw gemeente

Start vandaag nog met onze RREW-versneller

Speciaal voor gemeenten en energie verenigingen hebben wij het RREW-versneller pakket samengesteld. RREW-versneller bestaat uit

  1. een efficiënt en veilig online voucher distributie platform,
  2. een lokale awareness campagne met u als afzender en
  3. een resultaatgerichte paid mediastrategie.

Het RREW-versneller pakket is samengesteld op basis van ons succes in 4 gemeentes met de RRE regeling. Dit RREW-versneller pakket zorgt ervoor dat RREW-gelden sneller bij de inwoners van uw gemeente terecht komt, zonder dat u daar verder het omkijken naar heeft. Met strategische marketing brengen we de regeling onder de aandacht van jullie inwoners. En met ons speciaal hiervoor ontwikkelde voucher systeem kan elke inwoner gebruik maken van alle RREW voordelen. Dit alles doen wij met uw gemeente of energie vereniging, als afzender!

Bekijk het RREw marketingpakket
RREW versneller Vouchers Gemeente Mediagraaf
Grafische vormgeving
Campagne

Breng de RREW onder de aandacht

De ervaring met de afgelopen RRE-regeling leert dat u als gemeente en of energie vereniging flinke overtuigingskracht nodig hebt om inwoners voor te lichten en deel te laten nemen aan de nieuwe RREW-regeling. Om u daarbij te helpen hebben wij een zogenoemde 'awareness campagne' ontwikkeld met u als afzender. Voor deze paid media campagne hoeft u niets te doen. Wij zorgen voor de lokale aanpassingen en de plaatsingen. Bovendien verzorgen wij de distributie van de offline campagnemiddelen in uw gemeente. Daarnaast ontvangt u van ons campagne post materiaal dat u in uw owned social media kunt gebruiken.

Printwerk en drukwerk
Online voucher systeem

Benut alle RREW voordelen

In het, speciaal voor de RREW-regeling ontwikkelde, online voucher of cadeaukaart systeem kan elke inwoner van uw gemeente de RREW-voordelen inzien. U als gemeente of energie vereniging bepaalt zelf de inhoud. Als u wilt, kunnen we, op basis van onze eigen ervaring, u helpen met het bepalen van de inhoud. Elk onderwerp voorzien we van een ‘call to action’, zodat inwoners overzichtelijk en snel de vouchers of cadeaukaarten kunnen bestellen, om deze vervolgens bij lokale ondernemers te verzilveren. We houden statistieken bij die we met u delen voor evaluatie.

Online Webdesign
Strategie

Resultaatgerichte media campagnes

Wij hebben per gemeente bekeken met welke strategie de beste resultaten kunnen worden behaald. We willen immers zo veel mogelijk inwoners naar de vouchers op uw website leiden. Hiervoor hebben we een format van verschillende digitale campagnes en strategieën ontwikkeld. Zo kunnen we iedereen in uw gemeente bereiken die in aanmerking wil komen voor de RREW-regeling. Deze campagnes zullen een jaar lang continu worden geavalueerd en waar nodig worden bijgestuurd om de beste resultaten te halen.

oudewater ontwerper van huisstijl en website

Voorgaande succes RRE Voucher

Dit RREW-versneller pakket is ontstaan door ons voorgaande succes met de RRE regeling. Deze regeling hebben wij maximaal benut voor de gemeenten Oudewater, Bunnik, Lopikerwaard en Montfoort. Dankzij onze acties hebben deze gemeenten hun bewoners maximaal kunnen laten proviteren van de regeling. Op basis van onze ervaring met de RRE campagne hebben we dit nieuwe RREW-versneller pakket samengesteld. Hierin hebben we al onze inzichten en leermomenten van voorgaande acties verwerkt om zo het beste resultaat te behalen in uw gemeente. Met de RREW-versneller haalt u het maximale bereik en wordt RREW-regeling in uw gemeente maximaal benut, zonder dat u daar zelf het omkijken naar heeft.

Bekijk het RREw marketingpakket
Contact

Samen de RREW versneller oppakken?

Neem voor meer informatie contact
op met Fred van Schaik.

fred@demediagraaf.nl 0348 56 30 55

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de gekozen strategie en de omvang van de gemeente ongeveer € 9,- per aangemelde woning voor de RREW-regeling. Inclusief implementatie, begeleiding en evaluatie.

Rekenvoorbeeld 1:
Gemeente A heeft 4.500 huizen (incl. de huurwoningen).
A heeft 1.000 aanvragen toegekend gekregen.
Marketing kosten: 1.000 X € 9,- = € 9.000,-

Rekenvoorbeeld 2:
Gemeente B heeft 22.000 huizen (incl. de huurwoningen).
B heeft 12.000 aanvragen definitief toegekend gekregen.
Marketing kosten: 12.000 X € 9,- = € 108.000,-

We bepalen, op basis van het gewenste bereik, de omvang en de samenstelling van uw gemeente, de juiste mediadruk. Deze mediadruk zal gedurende de looptijd naamsbekendheid voor de RREW-regeling genereren en de conversie van de vouchhers optimaliseren. Omdat we zowel generiek als specifiek te werk gaan kunnen vrijwel alle inwoners van uw gemeente worden bereikt.

Ons RREW-team heeft alle werkzaamheden voor lancering in uw gemeente voorbereid. Deze voorbereiding leggen we ter goedkeuring voor aan u en/of uw werkgroep. We bespreken met u de kosten, de verwachtingen en de planning. Na uw goedkeuring maken we alles volgens afspraak operationeel.

Het geld is beschikbaar gesteld door de overheid. Dit moet enkel nog goed worden verdeeld onder jullie inwoners. Wij helpen u als gemeente om de RREW gelden te verdelen onder de inwoners en uit te geven bij de plaatselijk middenstand. Indien jullie er voor kiezen moet het beschikbare geld namelijk bij de plaatselijke middenstand uitgegeven worden. Zo wint de hele gemeente!

Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.