Project

Abrona

Hotel Restaurant Abrona en BraZZerie & Bakkerij Abrona, allebei horecagelegenheden in het Groene Hart die bekend staan als bijzonder. Hier werken medewerkers met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Allemaal onder begeleiding van professionele vakmensen. Gastvrij met zorg!

De vraag

De restyling van het totale Abrona concept. Zowel in print als online.

Het team
Mijn antwoord

Genieten van lekker eten en mooie gerechten op een bijzondere locatie. Gastvrijheid mét zorg. Bij beide horecagelegenheden staat de beleving van de locatie centraal: veelzijdig, gezellig, huiselijk én professioneel. Dit moet in alle onderdelen van de visuele identiteit zichtbaar zijn: Abrona is niet zomaar een restaurant, het is veel meer dan dat. De websites, menukaarten, folders, flyers, advertenties etc. zijn allemaal onderdeel van deze visuele identiteit welke wij (in navolging van de nieuwe huisstijl) compleet hebben vernieuwd.

Specialismen
  • Grafisch Ontwerp
  • Beeldredactie
  • Website
  • Development
  • Drukwerk
Responsive website design voor Abrona

Online

De uitdaging van de websites voor zowel Hotel Restaurant Abrona als BraZZerie & Bakkerij Abrona komt tot uiting in de samensmelting van de commerciële insteek vanuit de horeca, in combinatie met de insteek vanuit de zorginstelling (de cliënten van Abrona). De website geeft een goed beeld van de sfeer van de restaurants en de heerlijke gerechten die je daar kunt nuttigen, maar ook van het professionele team wat daarachter staat. Uiteraard is de website gekoppeld aan een online reserveringssysteem voor zowel het hotel als het restaurant.

Het totale plaatje

Voor beide horecagelegenheden verzorgt De Mediagraaf de productie van menukaarten, flyers, folders, huisstijldrukwerk, advertenties, deurhangers… eigenlijk alles wat een hotel en restaurant nodig heeft.

drukwerk folders met pennen bij binnenkomst
menukaart custom made zelf in te printen

Van binnen en van buiten

Belangrijk is dat alle onderdelen van de corporate identity naadloos op elkaar aansluiten. Niet alleen de sfeer in het restaurant is belangrijk, maar ook de buitenruimte speelt daar een belangrijke rol in. Denk aan gevelbelettering, entreeborden, digiborden en andere reclameborden langs de weg.

buitenbord voor buiten printen
buitenreclame drukken of printen

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Bekijk ook eens...

Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.