Online

Online adverteren

Jij hebt iets te vertellen en iedereen mag het weten. Maar hoe zorg je dat jouw verhaal bij iedereen terechtkomt? Door gericht campagne te voeren! Ik help je met adverteren op Google, andere websites en social media.

online adverteren op nieuwssites

Online marketing

Jouw doelgroep is elke dag online aanwezig. Het internet is dus dé plek om jouw product, dienst of evenement te promoten. Of om bijvoorbeeld nieuwe medewerkers te werven. Tijd voor gerichte online marketing en online adverteren! Wist je dat ik precies voor je kan instellen wie jouw advertenties te zien krijgt? Laten we samen jouw doelgroep, zoekwoorden, budget en campagneduur bepalen voor de beste resultaten.

tekst of beeld advertenties op Google

Adverteren op Google

Er zijn technieken om jouw plek in de Google-zoekresultaten te beïnvloeden, maar je kunt ook een plekje kopen door te adverteren op Google. Jouw advertentie verschijnt dan bovenaan of onderaan de niet-betaalde, organische zoekresultaten. Klinkt goed? Ik help je graag met adverteren op Google.

advertenties op social media

Adverteren op social media

Misschien post je zelf al regelmatig iets over je bedrijf op social media. Maar die berichten worden niet gegarandeerd door al je fans gezien. Laat staan door de mensen die jou nog helemaal niet kennen. Kies zelf wie jouw posts ziet door gericht te adverteren op Facebook of andere social media! Raadpleeg De Mediagraaf.

Bereik je doelgroep met online advertenties

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.