Online

Het Mediagraaf thema

Als WordPress je huis is, is je thema de inrichting. Dat bepaalt hoe alles eruitziet: licht, donker, speels, robuust, strak, fleurig, zacht, stoer...

Ons Mediagraaf Thema is het Zwitserse zakmes van WordPress. Het is alle interieurstijlen die je je zou kunnen wensen in één. Zie ons thema als een grote doos met lego. Met de verschillende legoblokjes hebben we bijna onbeperkte mogelijkheden welke we van alle kanten kunnen aanpassen en uitbouwen. Zo worden functionaliteiten gerecreëerd die perfect aansluiten op de wensen.

Kolommen

Flexibiliteit met je layout

Kolommen vormen de basis van de opbouw van een pagina. Het zijn containers waarin de gewenste geplaatst kan worden. Uiteraard passen kolombreedten de grootte automatisch aan op basis de schermgrootte.

Elementen

Eindeloze mogelijkheden

De gevarierde elementen zijn veelzijdig en bieden en bijna eindeloze combinaties van opties om dynamische en veelzijdige content te maken. Kies, verplaatst naar de gewenste kolom en bewerk visueel.

Wysiwyg

Creatieve vrijheid

Sleep het naar de juiste plaats, bewerk het en pas de site aan in een 'what you see is wat you get' weergave. De snelste manier om verbluffende website-inhoud te maken. Dit thema geeft je de mogelijkheid om vrijwel elke ontwerpstijl te bouwen met als enige beperking je verbeelding.

Nog niet overtuigd?

Bekijk enkele van onze 125+ voorbeelden online.
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.