Je vindt ons in Oudewater,
het grafische Groene Hart

Adres

Populierenweg 47

Postcode

3421 TX

Plaats

Oudewater

Telefoonnummer0348 563055 Emailraadpleeg@demediagraaf.nl

Het Groene Hart

De Mediagraaf is te vinden in de oudste stad van het Groene Hart, Oudewater. Centraal gelegen tussen Montfoort, Woerden, Harmelen, IJsselstein, Kockengen, Breukelen, Lopik, Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Nieuwegein en Vianen.

Wij maken jouw communicatie-uitingen. Geef ons de input en wij zorgen voor een gelikt ontwerp en eindresultaat. Kom eens langs om de te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen! Hier zoekwoorden noemen zoals 'grafisch ontwerp' omdat we hier op te gevonden willen worden in combinatie met de locaties. Vul je adres en krijg een routebeschrijving naar ons adres.

Montfoort

Kom je vanuit Montfoort onze kant op? Dan weet je de weg naar Oudewater wel te vinden! Vanuit Montfoort ben je binnen 15 minuten bij ons. Via de provinciale weg over Willeskop richting het industrieterrein van Oudewater. Neem de eerste afslag rechts zodra je op het industrieterrein Tappersheul bent en sla links af om de Populierenweg te blijven. Vervolgens vind je ons na 270 meter aan je rechterhand. Routebeschrijving vanuit Montfoort via N228 »

Woerden

Gelukkig ligt Oudewater lekker dichtbij Woerden. Een kleine 20 minuten reizen en je bent vanuit Woerden in Oudewater. Je rijdt woerden uit bij de Annexcinema, hier kan je de gloednieuwe parallelweg pakken die is aangelegd tussen Woerden en Oudewater. Deze rijdt je uit en je pakt de eerste links, nog een keertje links en dan rij je zo Oudewater binnen via het Tappersheul! Routebeschrijving van Woerden naar Oudewater via de Burgemeester van Zwietenweg »

Harmelen

De Mediagraaf uit Oudewater? Dat is toch dat stadje dat ergens rondom Harmelen ligt? Jazeker en ook voor jou uit Harmelen kunnen wij iets betekenen! Je hoeft niet naar de grote stad Utrecht voor een grafisch output specialist als je er al een dichtbij Harmelen hebt! Een klein stukje rijden en je bent zo Harmelen uit en rijd je Oudewater binnen. Rij richting Montfoort, pak de N228 en je zult snel genoeg een bord zien met Oudewater erop. Routebeschrijving vanuit Harmelen via N228 »

IJsselstein

Kom je uit IJsselstein, de stad met de grootste kerstboom ter Wereld naar de stad Oudewater waar de heksen gewogen werden? Op zoek naar de grafisch output specialist in de buurt van IJsselstein? Zoek dan maar niet verder want hij zit in gewoon Oudewater! Rij door Benschop heen, langs Polsbroekerdam via de damweg. Of langs Montfoort via Willeskop. Je rijdt vanzelf Oudewater binnen. Rij dan compleet door Oudewater heen naar Tappersheul. Routebeschrijving vanuit IJsselstein via N210 »

Kockengen

Kom je uit Kockengen? Dan ben je nog geen half uur verwijderd van een prachtige website, media-uiting en/of het gehele pakket. Rij richting Kamerik, een klein stukje door Woerden via Kromwijk. Langs Waarden pak je de Tuurluur door Papekop en je bent in ongeveer 27 min van Kockengen naar Oudewater. Thuisbasis van De Mediagraaf. Routebeschrijving vanuit Kockengen via N405 »

Breukelen

Als je vanuit Breukelen naar Oudewater wilt komen heb je natuurlijk meerdere opties. Via de A2 Langs Utrecht, Veldhuizen, Linschoten via de A12. Of vanuit Breukelen langs Kockengen, door Woerden via krom wijk. Kies een van deze routes maar je zult toch zeker op dezelfde weg uitkomen. Je rijdt via Waarden naar Papenkop. Welke route je ook kiest, 1 ding is zeker. Jij bent op weg naar jouw online en print succes. Routebeschrijving vanuit Breukelen via N401 »

Deze route duurt wat langer dan de route via de A12 maar is wel milieuvriendelijker.

Lopik

Van Lopik naar Oudewater, kijk eens aan. Dan heb je eigenlijk maar 2 opties. Of over de vernieuwde Damweg, tenminste half “vernieuwde” Damweg. Langs Polsbroekerdam zo Oudewater in. En de tweede optie langs Graaf over de N210 vervolgens de N204. Langs Montfoort, stukje over Willeskop en zo Oudewater binnen. Kom je uit Lopik en ben je benieuwd wat De Mediagraaf voor jou kan betekeken? Routebeschrijving vanuit Lopik via Damweg. »


Gouda

Uit de grote bekende kaas stad Gouda naar Oudewater toe? Dan hoef ik geen lang verhaal op te houden tegen jou. Vanuit Gouda naar Oudewater is zeer simpel! Lekker snel en makkelijk over 1 weg, pak de Provincialeweg. Rij een stukje door Haastrecht en langs Hekendorp en voilà! Je bent er bijna al. Stukje door Oudewater heen, het Tappersheul op rijden en je bent er al! En uhm, als je toch uit Gouda komt. Neem even een stukje kaas voor mij mee? Route vanuit Gouda via N228 »

Reeuwijk

Aah Reeuwijk… daar kom ik altijd zomers voor een verfrissende duik in de Reeuwijkse plassen. Voor een lekker dag aan het water is Reeuwijk the place to be, maar voor een complete (online) media-uiting moet je toch echt in Oudewater zijn. Gelukkig is het maar een stukje rijden, Je kunt een stukje door Gouda, door Haastrecht, langs Hekendrop en je bent er. Maar de kortste route en milieuvriendelijkste route is over de A12, vervolgens de A12 af bij waarden en je rijdt over de tuurluur door Papekop en tada! Route vanuit Reeuwijk via de A12 »

Haastrecht

Als ik aan Haastrecht denk, krijg ik direct honger. Als ik een avondje geen zin heb om te koken dan bestel ik lekker iets bij Haastrechts eigen Portofino. Dus als je op vrijdag/zaterdag rond een uurtje of 6 een Portofino koerier Haastrecht uitrijden dan kan je die achterna! Rij over de N228 oftewel de Provincialeweg, langs Hekendorp en je bent binnen een kwartiertje in Oudewater. Stukje door de Heksen stad heen en klaar is kees. Route vanuit Haastrecht via Provincialeweg »

Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.