Online

E-mailing

Bijna iedereen checkt elke dag zijn ontvangen e-mails. Profiteer daarvan: zorg dat er een mailing van jouw bedrijf in die mailbox staat! Ik ontwikkel en verspreid ‘m voor je.

emailing drukken en versturen
sms actie versturen

Waarom mailings versturen

E-mail is een makkelijke en effectieve manier om contact te onderhouden met jouw klanten en leads. Mailings zijn veel minder vluchtig en persoonlijker dan social media. De lezer gaat je echt vertrouwen en onthouden en dat levert je uiteindelijk omzet op! Raadpleeg De Mediagraaf voor e-mailmarketing-tips.

emailing versturen naar klanten

E-mailing maken en versturen

Laat het opmaken en versturen van je e-mailing maar aan mij over. Ik creëer graag een professionele e-mailing of digitale nieuwsbrief die je lezers overtuigt en aanzet tot actie. Of je nu wilt dat ze contact met je opnemen, iets kopen, downloaden of zich aanmelden voor een evenement. Natuurlijk zorg ik voor een lay-out die perfect past bij jouw visuele identiteit. En dat je mail ook goed leesbaar is op smartphones en tablets.

direct mailing versturen en drukken

Direct mailings versturen via de post

Voor extra effect is het soms slim om online en papier te combineren. Stel iemand ontvangt een flyer per post en krijgt een tijdje later nog een e-mailing over hetzelfde onderwerp. Of andersom. Zo breng je jouw boodschap pas echt onder de aandacht! Is e-mailmarketing niets voor jou? Ook als je alleen een opvallende papieren mailing wilt versturen, kun je mij aan het werk zetten.

Je doelgroep bereiken via e-mail?

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.