Vacature: Leef je uit als creatieve DTP'er / Ontwerper
Geschreven in april '23 door Mike

Leef je uit als creatieve DTP'er / Ontwerper

Ben jij een creatieve DTP’er/Ontwerper en goed in staat om zowel zelfstandig als samen te werken? Kom werken bij De Mediagraaf! Bij ons maak je mooie communicatiemiddelen voor zowel online- en offline toepassingen. Flyers, brochures, huisstijl drukwerk, nieuwsbrieven, social media posts, noem het maar op. Alles komt voorbij.

Bij ons kom je op een plek terecht waar je de ruimte krijgt te groeien in je rol. Omdat we een midden-groot bedrijf zijn krijg je alles mee van de hele organisatie. En de opdrachtgevers? Van de kleine ondernemer op de hoek tot grote multinationals. Lekker veel variatie dus.

Dit ga je doen:

Dit heb jij in huis:

Dit hebben wij in huis (voor jou):

Over De Mediagraaf

Mijn team weet alles over offline- en online communicatie. Deze kennis wordt ingezet om de boodschap van de opdrachtgevers over te brengen in print, productie en online. Er werkt een gevarieerd team, van designers tot en met de drukkers.

Ben jij die creatieve DTP’er/Ontwerper? Dan moeten we jou hebben! Stuur je CV en portfolio naar vacature@demediagraaf.nl.
Voor meer informatie over de vacature of over De Mediagraaf kun je natuurlijk verder door onze website surfen of bellen naar Mike: 0348 - 56 30 55

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.