Een website is altijd een strategisch slimme zet | De Mediagraaf
Geschreven in oktober '14 door Patrick

Uw website is uw visitekaartje

Een nieuwe website laat aan uw opdrachtgevers en relaties zien dat uw bedrijf actief en sterk is. Tevens laat het zien dat uw bedrijf innovatief is en meegaat met de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Een nieuwe website is daarom altijd een strategisch slimme zet en een onmisbaar item.

Bij VSGM bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen, ontwikkelen, vullen, hosten en beheren uw website. Uiteraard doen wij dit conform uw huisstijl en regelen we alles wat daarvoor nodig is.

Ontwerpen van websites

Het ontwerpen van websites is een vak apart. Een grafisch ontwerper is nog geen interaction designer. Bij het ontwerpen van een website (interaction designer) komen hele andere elementen kijken dan bij het ontwerpen van huisstijlen of brochures (grafisch ontwerper). Onze interaction designers zorgen ervoor dat uw website optimaal wordt vormgegeven en verliezen hierbij de boodschap niet uit het oog. Dit resulteert in websites die ontzettend veel mogelijkheden van interactiviteit bieden. Een duidelijke “call to action” zal, wanneer gewenst, altijd nadrukkelijk aanwezig zijn.

Ontwikkelen van websites

Websites welke wij tegenwoordig ontwikkelen zijn standaard responsive. Dit betekend dat de website altijd optimaal wordt weergegeven, van uw uw smartphone of tablet tot uw desktop computer en zelfs uw tv.

Bij het ontwikkelen van website’s zorgen wij er voor dat u zelf de website kunt aanpassen. Dit doen we met behulp van een zogenaamd ‘Content Management Systeem’, veelal afgekort als ‘CMS systeem’. Hierdoor bent u niet afhankelijk van ons wanneer u wijzigingen door wilt voeren op de website, u kunt het allemaal zelf. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij het voor u aanpakken.

Vullen van websites

Door middel van bovengenoemd ‘CMS systeem’ heeft u de keuze om zelf de website gemakkelijk van nieuwe inhoud te voorzien. Van een mededeling, nieuwsbericht tot foto’s en video’s. Zo kunt u uw website altijd up-to-date houden.

Heeft u moeite met het schrijven van pakkende teksten, vinden van goede foto’s of iets anders? Wij kunnen u helpen met alle uitdagingen op het gebied van tekst en inhoud.

Hosten van websites

Het hosten van websites wordt eveneens door ons geregeld. Hier zijn we mee gestart om u volledig van dienst te kunnen zijn. Het zo makkelijk mogelijk maken voor u hebben wij ook hier hoog in het vaandel staan. Geen rompslomp met eventueel een grote piek van het aantal bezoekers en strikte regels. Bij eerlijk gebruik van onze hosting zult u ons niet horen.

Ons hosting systeem hebben wij volledig in eigen beheer, hierdoor hebben we het volledig kunnen optimaliseren voor websites welke die wij ontwikkelen. We zijn tot het uiterste gegaan waardoor de websites supersnel en veilig bij ons wordt gehost.

Beheren van websites

Een website beheren kan u veel tijd en energie kosten. Dit zouden wij van u kunnen overnemen. Hierdoor bent u volledig verlost van technische problemen en andere moeilijke materie. Wij zorgen er voor dat uw website altijd online en technisch up-to-date is. Het is zelfs mogelijk dat wij ook de inhoud van uw website beheren, even overleg en wij passen de inhoud aan!

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.