Ron Triep is team VSGM komen versterken | De Mediagraaf
Geschreven in september '14 door Fred

Ron Triep trapt af als accountmanager

Op 5 januari jl. is het team van Van Schaik Grafimedia BV versterkt met Ron Triep. Ron is als accountmanager verantwoordelijk voor de sales.

Als (oud) voetballer weet Ron als geen ander dat de bal over het hele speelveld rolt. Hij bespreekt dan ook graag alle mogelijkheden van het grafimedia speelveld met u. Een bal uit een moeilijke hoek gaat hij zeker niet uit de weg.

Zijn uitdaging bij VSGM is ‘nieuwe media’. Hierin wordt hij inmiddels ingewerkt. App ontwikkeling, een responsive website’s, layer, webontwikkeling of SEO, hij wil u graag verrassen met zijn ‘nieuwe media’ passie.

Maar ook van het traditionele grafimedia speelveld kent Ron de spelregels. Grafisch ontwerp, concept in beeld, ontwikkeling en vervaardiging van een huisstijl, magazine of brochure, hij neemt samen met u de aftrap om tot een goed product te komen.

Ron zelf heeft een duidelijke mening: “VSGM is als een goed geoliede machine, alles wordt geregeld onder één dak. Ik ben in een goed team terecht gekomen. De passie en betrokkenheid herken ik vanuit het voetbal.”

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.