Blijf in top of mind bij je klanten, juist nu
Geschreven in maart '20 door Mike

Start nu met communiceren met je klanten, dan sta je straks vooraan!

We begrijpen dat je wereld is veranderd. Wij hebben dezelfde ondernemerszorgen als jij. Maar als je nu start met communiceren met je klanten dan blijf je in top of mind.

Met De Mediagraaf kun je snel schakelen. Je project of actie kan in no-time worden gelanceerd. Ik sta helemaal klaar om jouw direct mailing, magazine, social media post, digitale marketing, online presentatie, mediaplanning of videocommercial op te starten en sommigen zelfs al binnen 24 uur uit te gaan voeren.

Een concept, mediastrategie of een videocommercial kunnen we ook snel leveren. Want De Mediagraaf en MZOEM Reclamebureau slaan de handen ineen. Binnen 24 uur draaien we je commercials en binnen 48 uur staan deze live. En als je live wilt presenteren bouwen we gewoon een set op de locatie van jouw keuze.

Jouw communicatiespecialisten

Onze drukkers, ontwerpers, dtp-ers, webdesigners, ontwikkelaars, fotografen, conceptdenkers, marketeers, strategen, cineasten, editors, regisseurs, tekstschrijvers, cameramensen, mediaspecialisten: ze staan allemaal klaar voor de start. Vanuit huis, vanaf de zaak of bij jou op locatie.

Dus hup, de schouders eronder! Vanaf nu in contact blijven met je klanten?

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.