VSGM is ISO-12647-2:2013 gecertificeerd | De Mediagraaf
Geschreven in juni '17 door Mike

Hé, er komt water uit de kraan!?

VSGM is ISO-12647-2:2013-gecertificeerd. Wij zijn trots dat we door de zware audits heen zijn. Naar schatting heeft in Nederland één op de vijf drukkerijen deze proeve van bekwaamheid doorstaan. En toch verandert en voor onze opdrachtgevers heel weinig. Die kregen hoogwaardig drukwerk in het verleden, die krijgen hoogwaardig drukwerk in de toekomst. Wat is er dan zo bijzonder? Als je de kraan open draait komt er water uit. Tsja, de verbazing ontstaat pas als je de kraan open draait en er géén water uit komt. Datzelfde geldt voor de kwaliteit van het drukwerk wat we bij VSGM leveren.

WAAROM EEN ISO-CERTIFICERING?

Allereerst wilden we onszelf ‘op de grill’ leggen. Want een ISO-certificering is een waarborg voor onze opdrachtgevers: Het bevestigd de voorspelbaarheid van onze kwaliteit en de herhaalbaarheid van ons drukwerk. Alle opdrachtgevers krijgen altijd dezelfde hoogste kwaliteit. Om te voldoen aan alle eisen, hebben we intern een jaar lang gewerkt aan alle aspecten van het drukkersvak en hebben we overal kritisch gekeken naar mogelijke verbetering. We zijn de beste drukkerij van het Groene Hart, dat schept verplichtingen.

WAT KOOPT DE OPDRACHTGEVER DAAR VOOR?

Wij zijn geen groot-verbruik-print-shop. 100.000 flyers voor een uitverkoop (en dito prijs) zijn elders altijd goedkoper te krijgen. Maar als drukwerk écht uw uitstraling (mede) bepaalt, als uw ‘exposure’ on line (op het web) en off line (in drukwerk) een uiting is van uw eigen kwaliteit, dan is het wel prettig om een leverancier te hebben die dit ISO-gegarandeerd kan leveren. Kent u het ijzer-, kalk- of calciumgehalte van het water uit uw kraan? Waarschijnlijk bent u niet geïnteresseerd in de kwalitatieve details, maar wilt u verzekerd zijn van fris, schoon en gezond drinkwater. Wij zullen u niet vermoeien met alle minutieuze details waarop ons drukwerk is beoordeeld, voorafgaand aan de certificering. Wij bieden u slechts het gegarandeerde resultaat.

Raadpleeg De Mediagraaf
Hi, ik ben de Mediagraaf 👋

Hulp nodig met je grafische output in print, productie en online?

Bel De Mediagraaf0348 56 30 55 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur is er zeker iemand aanwezig. Het is weekend, wij pakken onze rust! Maandag zijn we er weer.
Mail De Mediagraaf
Psst, volg je mij al?

Volg mij op Instagram voor tips en ideeën over jouw grafische output.